Lunch & versnapering

LUNCH TIME

 

Streetfood for lunch ( niet op zondag)

Toast”kanibaal” verse americain/slaatje:€12,00

Broodje burger”la Bionda”/frietjes:€12,50

Croque van boerebrood met kaas en hesp/slaatje:€11,00

Bowl”vege”/tofu/groentjes/noodles:€13,50

Italiaanse sandwich:€13,00

Stoemp met worst:€13,50

BORRELS VOOR BIJ DE BORRELS

Manchego/chorizo/olijven:€7,50

Mediterraans bordje:€8,00

Chickenwings:€11,00

Homemade vleeskroketjes:€12,00

Bruchetta tomaat/basilic:€9,00

Charcuterie plankje:€12,00

Voorgerechten

Kervelsoepje met ballekes:€6,00

Kroketjes van oude Brugge/ Bonta ham/slaatje:€13,00

Scampi van de chef 5st:€13,50

Toast/tataki tonijn/tomatencompotte/dragonmayo:€16,50

Crispy courgette/groene asperge/haloumi/kruiden:€13,50

Kikkerbillen kruidenlookboter:€14,00

Carpaccio van chianina/rucola/parmesan:€14,50

Octopus/tzaziki/zuiders slaatje:€16,00

Salades en vege food en pasta

Zuiderse salade met scampi en feta:€20,00

*Zuiderse salade met feta:€18,00

Salade “ochtendkuren”(kip-champignon-sojascheut):€19,00

Zomerblozer salade(garnalen-ei-tomaat-cocktail):€22,00

supplement friet/kroket:€2,20

supplement mayo/ketchup:€1,00

Linguini/beukenzwam/spek/groen asperge/truffelolie:€21,00

*Linguini/beukenzwam/groen asperge/truffelolie:€21,00

Penne “arabiata”met scampi:€21,00

*Penne “arabiata” zonder scampi:€19,00

supplement kaas :€1,50

Suggesties

Carpaccio van puntpaprika/courgette/crème van avocado: €13.00

Vitello tonato”la Bionda style”: €17,00

Zalm/tartaar en gerookt/mierikswortel: €15,00

Creatie van de chef(kip/buikspek/entrecote): €15,00

Romig soepje van mosseltjes: €7,00

Lam filet en bout/kroket geitenkaas/chutney paprika en tomaat: €29,00

Entrecôte “Aubrac” 600gr 2 pers / italiaanse salade: €62,00

Varkenshaasje “Pizzaiola/creme de brie: €22,00

Schelvis/mosseltjes/langoustine/beurre blanc :€26,00

Kabeljauw in jus/groentjes/krieltjes: €26,00

 

 

Tarte tatin: €9,00

Gemarineerde aardbeien/cointreau/passiemousse: €10,00

Vlees

Steak “BWB”250gr natuur/saus:€23,00

De “Bremberghoeve”is een boerderij met rasechte Belgisch Wit Blauw runderen die elke dag met veel passie en kennis worden gesoigneerd, dat proef je

Chateau Briand “WVR” 600gr 2 pers natuur/saus:€58,00

“De Laet en Van Haver”een internationaal begrip in de horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteitvlees leveren, ook gespecialiseerd in dry aged meat.

 

Vers gemalen steak tartaar ( De Laet/Van Haver)natuur/bereid:€20,00

Filet pur van paard natuur/saus:€26,50

Varkenswangetjes/goudencarolus/spek en champignon:€22,00

Vis

Zeebaars/gewokte groentjes/witte wijn saus:€23,00

Rog in filet/zuiderse puree/ rode wijnsaus:€25,00

Zalmmootje/risottokroket/tomatensalsa/zeegroentjes:€24,00

*Frieten, kroketten, patatjes inbegrepen

Scampi van de chef 8st:€23,00

Linguini “Vongole”:€23,00

Juli, augustus en september serveren we op donderdag MOSSELEN!!!!

Suggestie menu €40,00 pp

Carpaccio puntpaprika/courgette/avocado crème

of

Vitello tonato

***

Varkenshaasje/pizzaiola/crème de brie

of

Kabeljauw in jus/groentjes/krieltjes

***

Ijs met aardbeien

Kindermenu (tot 12 jaar)

Burgertje ” la Bionda”/frietjes:€9,00

Balletjes in tomaat / frietjes:€13,50

Gebakken zalmmootje/ spinazie stoemp:€14,50

***

Ijs & Dessert

Kinderijsje:€5,00

Dame Blanche:€8,00

Mini Dame Blanche:€6,00

Coupe advocaat:€8,00

Coupe kolonel:€8,00

Café glacé:€8

Slagroom:€1,00

Vanille crème met aardbeien:€9,00

Chocolade moelleux/bolleke ijs:€8,50

Appelgebakje/bolleke ijs:€9,00

Tiramisu/baileys/speculaas:€9,00

Bisquit chocolade/frambozen:€9,00

Créme brûlée/witte chocolade:€9,00