Suggesties

VOORGERECHTEN

Foie gras met pens en appelcompotte:€16,50

Toast met boschampignon in een romig sausje :€14,00

quinoa-appel-krab-saffraanmayo:€14,00

Paté van fazant-compotte-rozijnenboke:€14,00

Knolseldersoepje met gedroogde ham:€7,00

HOOFDGERECHTEN

Fazant filet met appeltje en bessen-witlof-calvadassausje : €25,00

Filet van haas -knolselder-boschampignon-pepersausje:€28,00

Sliptongetjes – puree -slaatje:€21,00

Pladijs-King krab-prei-witte wijnsaus:€26,00

Ragout van wild zwijn-wintergroentjes-kroketten:€23,50

Varkenshaasje Duroc – bloemkool en romanesco-mosterdsausje:€22,00

DESSERT

Pannenkoekje met appelsiensaus :€9,00

Bord assortiment kazen-kletsenbrood:€13,00

Take away feestdagen@ Bistro la Bionda 24/12, 25/12, 31/12