Suggesties

VOORGERECHTEN

Soepje van knolselder en ganda ham:€7,00

Scandinavisch bladerdeegje:€13,00

Sharing plate “la Bionda” 2 pers:€26,00

Traaggegaard buikspek en een spiesje van varken:€14,00

Langoustine op 3 manieren:€17,00

HOOFDGERECHTEN

Canneloni met lamsgehakt-ricotta-spinazie : €19,00

Schelvis-puree met parmesan-broccolini-rode pepersaus:€24,00

Beef “Wellington”- groentjes- friet:€23,50

Coquille en gamba -prei en beukenzwam-citroengras:€26,50

Traaggegaard Duroc kroontje -knolselder-witlof-sjalottesaus:€24,50

DESSERT   EN SUGGESTIE MENU

Chocolade bisquit -kersenmousse – kersen :€9,00

Baverois van framboosjes- rood fruit :€9,00

 

Suggestie menu €39,50

Scandinavisch bladerdeegje

of

Traaggegaard buikspek en spiesje van varken

***

Schelvis-parmesan puree-broccolino-rode peper

of

Beef “Wellington” groentjes -madeirasausje

***

Chocolade bisquit -kersen mousse-kersen

 

Take away feestdagen@ Bistro la Bionda 24/12, 25/12, 31/12

Take away feestdagen @ Bistro la Bionda 24/12, 25/12 & 31/12

Kaaskroketten van Oude Brugge en Serrano: €7,00

Breugelplankje (paté, coppa, salami, kop, opi’s bouliesalade): €11,00

Paté van wild en uienconfijt: €8,50

Scampi van de chef: €10,00

Carpaccio van Chianina/parmezaan/rucola: €13,00

Huisbereide graved lax: €11,00

Vitello tonato: €13,00

Oesters 6st: €16,00

 

Tomatensoep met balletjes 1L: €5,00

Witloofsoep met garnaal 1L: €6,00

Kreeftensoep 1L: €9,00

 

Canneloni gevuld met quorn/paddenstoelen: €15,00

Ovenschotel groenten/feta/geitenkaas: €13,00

Kreeft “Belle vue”: €47,00

Kreeft/rijst/groentjes/kreeftensaus: €47,00

Gamba met kruidenboter/rijst: €18,50

Gamba met rode curry/noodles/groentjes: €18,50

Tomaat garnaal met garnituur: €20,00

Kalkoenrolletje/spinazie/champignon/kroketten: €16,00

Wildragout/groentjes/kroketten: €19,00

Tongrolletjes/Nantua saus/patatjes: €20,00

Fazant “Brabanconne”/kroketten: €22,00

 

Moelleux aux chocolat: €5,00

Cheesecake met rood fruit: €5,00

Kaasplankje: €11,00