Suggesties

VOORGERECHTEN

Tartaar piemontese – foie gras – rucola:€16,00

 Gamba met basilicum boter:€14,00

Ceviche van makreel – coquille met pastinaak:€14,00

Paté van fazant-compotte-toastje:€14,00

Soepje van gebrande ui – kaas croutin :€7,00

HOOFDGERECHTEN

Fazant filet met ragout van winterse groentjes- rode wijn saus : €25,00

Duo van haas en hert filet-zoete patat en peertje-harlekijn saus:€28,00

Steak van everzwijn – gecarameliseerd witloof-pastinaak:€23,00

Ossetong in Madeira saus:€22,00

Brandade van pladijs-scampi – sausje:€22,00

Gebakken zalm – risottokroketjes-tomatensalsa:€21,50

DESSERT

Moeke’s appelgebakje met bolleke crème :€9,00

Chocolocola:€9,00

Take away feestdagen@ Bistro la Bionda 24/12, 25/12, 31/12

Take away feestdagen @ Bistro la Bionda 24/12, 25/12 & 31/12

Kaaskroketten van Oude Brugge en Serrano: €7,00

Breugelplankje (paté, coppa, salami, kop, opi’s bouliesalade): €11,00

Paté van wild en uienconfijt: €8,50

Scampi van de chef: €10,00

Carpaccio van Chianina/parmezaan/rucola: €13,00

Huisbereide graved lax: €11,00

Vitello tonato: €13,00

Oesters 6st: €16,00

 

Tomatensoep met balletjes 1L: €5,00

Witloofsoep met garnaal 1L: €6,00

Kreeftensoep 1L: €9,00

 

Canneloni gevuld met quorn/paddenstoelen: €15,00

Ovenschotel groenten/feta/geitenkaas: €13,00

Kreeft “Belle vue”: €47,00

Kreeft/rijst/groentjes/kreeftensaus: €47,00

Gamba met kruidenboter/rijst: €18,50

Gamba met rode curry/noodles/groentjes: €18,50

Tomaat garnaal met garnituur: €20,00

Kalkoenrolletje/spinazie/champignon/kroketten: €16,00

Wildragout/groentjes/kroketten: €19,00

Tongrolletjes/Nantua saus/patatjes: €20,00

Fazant “Brabanconne”/kroketten: €22,00

 

Moelleux aux chocolat: €5,00

Cheesecake met rood fruit: €5,00

Kaasplankje: €11,00