Lunch & versnapering

LUNCH TIME (tot 17.00)niet op zondag

Croque monsieur met slaatje (oude Brugge kaas en Brugge hesp): €9,00

met spiegeleitje: €10,00

Club sandwich: €11,00

Spaghetti bolognaise: €12,00

Fajita met kip-groenten en dip: €12,00

Gepaneerde aubergine sandwich-tapenade-geitenkaas:€10,00

BORRELS VOOR BIJ DE BORRELS

Bordje olijven: €3,70

Bordje charcuterie:€10,00

Manchego en Chorizo: €7,00

Grissini met dips (humus-tapenade-tzatziki): €8,00

supplement brood:€2,00

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes: €5,50

Kroketjes van Oude Brugge kaas en serranoham: €12,00

Talloor met huisbereide kroketjes en een dip: €14,00

Tartaar van Piemontese-pesto en rucola: €14,00

Gravad lax met zoete mosterdmayonaise: €14,00

Scampi van de chef 5st: €13,00

Kalfskop met pickels en toost: €14,00

Gebakken kalfshersentjes met vierge saus:€14,00

Salades en vege food

Zuiderse salade met feta en scampi: €17,50

Oosterse salade met gelakte eendeborst-currydressing: €19,00

Hakuna Matata salade(spek,gamba,coquille,kip,fruit): €19,00

Waikiki beach salade(kip,ananas,spek):€18,00

Frisse salade met appel/mango en garnalen/gebakken zalm:€18,00

supplement friet:€2,00

gebakken groentjes-noten-geitenkaas-pesto: €17,00

Griekse pasta-falafel-tomatensaus: €17,00

Fajita-quorn-yoghurt dip:€17,50

Supplement friet/kroket/brood:€2,00

Comfort Food

Ossetong in Madeira: €19,00

Kalfsfricassee: €19,00

Balletjes in tomatensaus met witte selder: €17,00

Vlees

Steak 250g natuur of saus naar keuze: €22,50

Cote a l’os BWB  voor 2 personen: €54,00

Gebakken champignon:€4,50

Mayonaise:€1,00

*Frieten, kroketten, puree of pasta inbegrepen

Sauzen: bearnaise, peper, archiduc, Roquefort,Stroganoff

Paarde filet pur 250 gr : €25,00

Versgemalen steak tartare (natuur of door de chef bereid): €19,00

Varkenshaasje-pizzaiola-creme de brie:€22,00

Slaatje mix:€3,50

Extra witlof salade:€4,50

Extra warme groenten:€5,50

Vis

Victoriabaars op Normandische wijze-puree met tomaatjes: €22,50

Waterzooi met zalm-groentjes-patatjes: €22,00

*Frieten, kroketten, rijst, puree of pasta inbegrepen

Sauzen: bearnaise, peper, archiduc, Roquefort

Zeebaars met tabouleh-groentjes-kruidenolie: €22,00

Scampi van de chef : €21,50

Pasta

Linguini-scampi-coquille-gamba-kruidenlookolie: €23,50

Tagliatelle met prei en zalm: €18,00

Penne Arabiatta met spekblokjes: €16,00

Kindermenu (tot 12 jaar)

Kleine steak: €14,00

Balletjes in tomaat met selder: €11,00

Kleine spaghetti: €8,00

Ijs & Dessert

Dame blanche: €7,00

Coupe advocaat:€8,00

Cafe glacé: €7,00

Coupe colonel: €8,00

Huisgemaakte appelstrudel met bolleke ijs: €8,50

Crumble chocolade-kersensorbet:€8,00

Chocolade moelleux en bolleke ijs: €8,50

Cheesecake-speculoos-rood fruit: €8,50

Crème brulée:€7,50