Lunch & versnapering

LUNCH TIME (tot 17.00)niet op zondag

Croque monsieur met slaatje (oude Brugge kaas en Brugge hesp): €10,00

met spiegeleitje: €11,00

Broodje burger van het huis: €13,00

Spaghetti bolognaise: €12,50

Wrap met kip-groenten en dip: €12,00

Toast formidabel met fruit:€12,00

BORRELS VOOR BIJ DE BORRELS

Olijven-ansjovis: €7,80

Oosters gemarineerde chicken wings:€10,00

Manchego en Chorizo: €7,50

Tortilla met dips: €8,00

supplement brood:€2,00

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes: €5,50

Kroketjes van Oude Brugge kaas en serranoham: €12,50

Kroketje van varkenspoot-tierenteyn: €14,00

Tartaar van Piemontese-pesto en rucola: €14,00

3 x zalm op een bord: €14,00

Scampi van de chef 5st: €13,00

Loempia van kip-zoete worteltjes: €12,00

Gebakken kalfshersentjes met vierge saus:€14,50

Salades en vege food

Zuiderse salade met feta en scampi: €18,00

Spring in ’t veld salade: €19,00

Italiaanse salade met serrano-artisjok: €19,00

Caeser salad:€18,00

Frisse salade met witlof-courgette en goujonette van pladijs:€17,00

supplement friet:€2,20

Tomaat gevuld met quorn-patatjes: €17,50

Canneloni met bloemkool-spinazie-zwammetjes: €18,00

Toost champignon:€14,00

Pasta roquefort:€16,50

Supplement friet/kroket:€2,20

Comfort Food

Ossetong in Madeira: €20,00

Kippenpotje-kokscurry-groenten rijst: €20,00

Balletjes in tomatensaus met witte selder: €18,00

Vlees

Steak 250g natuur of saus naar keuze: €22,50

Chateau briand BWB  voor 2 personen: €52,00

Gebakken champignon:€4,50

Mayonaise:€1,00

*Frieten, kroketten, puree of pasta inbegrepen

Sauzen: bearnaise, peper, archiduc, Roquefort,Bordelaise

Paarde filet pur 250 gr : €26,50

Versgemalen steak tartare (natuur of door de chef bereid): €19,50

Varkenshaasje-pizzaiola-creme de brie:€22,00

Slaatje mix:€3,50

Extra witlof salade:€4,50

Extra warme groenten:€5,50

Vis

Dorade royale en papilotte met witte groentjes: €22,50

Pasta negro met gamba en nantua saus: €25,00

*Frieten, kroketten, rijst, puree of pasta inbegrepen

Kabeljauw met olijvenkorst-kruidenpuree: €25,50

Scampi van de chef : €22,00

Pasta

Pasta Italiano met worstjes en groentjes: €18,00

Pasta”verde” met gebakken zalm:€18,00

Pasta roquefort met spekjes: €16,50

Kindermenu (tot 12 jaar)

Kleine steak: €14,00

Balletjes in tomaat met selder: €11,00

Kleine spaghetti: €8,00

Ijs & Dessert

Dame blanche: €8,00

Coupe advocaat:€8,00

Cafe glacé: €8,00

Coupe colonel: €8,00

Huisgemaakte appelstrudel met bolleke ijs: €8,50

Panna cotta-ananas-caramel:€8,00

Chocolade moelleux en bolleke ijs: €8,50

Cheesecake-speculoos-rood fruit: €8,50

Crème brulée:€7,50