Lunch & versnapering
LUNCH TIME (tot 17.00)niet op zondag
Toast kannibaal: €12,00
Stoemp van de dag met worst: €13,50
Broodje burger van het huis: €13,00
Pasta zalm en spinazie: €13,50
Wrap met kip-groenten en dip: €12,00
Lasagne van het huis:€13,50
BORRELS VOOR BIJ DE BORRELS
Bruchetta tomaat-basilicum: €9,00
Oosters gemarineerde chicken wings:€10,00
Manchego en Chorizo: €7,50
Tortilla met dips: €8,00
Homemade vleeskroketjes met dip:€12,00
supplement brood:€2,00
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes: €5,50
Kroketjes van Oude Brugge kaas en serranoham: €12,50
Kroketje van varkenspoot-tierenteyn: €14,50
Carpaccio van chianina-rucola en parmezan: €14,80
Tataki van tonijn-oosters slaatje-wasabi: €16,50
Scampi van de chef 5st: €13,00
Mergpijpje met kruidenkorst en toast: €12,50
Gebakken kalfshersentjes met vierge saus:€14,90
Salades en vege food
Zuiderse salade met feta en scampi: €19,00
Salade geitenkaas-serrano -fruit en nootjes: €18,00
Caeser salad:€18,00
supplement friet:€2,20
Pasta met boschampigon-roquefort-spek-spinazie: €19,00
****zonder spek:€19,00
Papperdelle-chorizo-tomaat-pesto)geitenkaas: €19,00
****zonder chorizo:€19,00
Supplement friet/kroket:€2,20
Comfort Food
Konijnenbillen-carolus -witloof: €22,00
Balletjes in tomatensaus met witte selder: €19,00
Vlees
Steak 250g natuur of saus naar keuze: €22,50
Chateau briand BWB voor 2 personen: €52,00
Gebakken champignon:€4,50
Mayonaise:€1,00
*Frieten, kroketten, puree of pasta inbegrepen
Sauzen: bearnaise, peper, archiduc, Roquefort,Bordelaise
Paarde filet pur 250 gr : €26,50
Versgemalen steak tartare (natuur of door de chef bereid): €19,50
Kalfszwezriken-boschampignons-pens-pureetje:€26,50
Slaatje mix:€3,50
Extra witlof salade:€4,50
Extra warme groenten:€5,50
Vis
Zeebaars-groentenratatouille-pasta: €22,50
Rog in filet-zuiderse puree-jus van tomaat en tijm: €26,00
*Frieten, kroketten, rijst, puree of pasta inbegrepen
Bouillabaise”la Bionda”: €26,00
Scampi van de chef : €22,00
Pasta
Pasta-roquefort-spek-boschampignon-spinazie:€19,00
Papperdelle-tomaat-pesto-chorizo-geitenkaas:€19,00
Kindermenu (tot 12 jaar)
Kleine stoofvlees met friet: €12,00
Balletjes in tomaat met selder: €12,00
Kinder lasagne: €9,00
Ijs & Dessert
Huisgemaakte appelstrudel met bolleke ijs: €8,50
Panna cotta-ananas-caramel:€8,00
Chocolade moelleux en bolleke ijs: €8,50
Chocolade-speculoostaart-bolleke ijs: €8,50
Triffle mascarpone-compotte-crumble:€7,50
Dame blanche: €8,00
Mini Dame Blanche:€6,00
Coupe advocaat:€8,00
Cafe glacé: €8,00
Coupe colonel: €8,00